nyheter

  • Facebook
  • Instagram

Senaste nytt om polisexperterna

Hängmattelyssning

Ni har väl inte missat Ljungdahl & Jinghedes sommarspecial?

Nu har Anna och Lena släppt en följetong i fem delar om ”Överkonstapelns sista fall”.En ryslig historia om en ung död kvinna med ledtrådar som pekar mot polishuset.  Anna och Lena kommer med sin breda och djupa expertis inom polisutredning, kriminalteknik och spaning nysta i fallet och alla dess indicier.Det blir gärningsmannaprofilering, skadekaraktäristik och förhörsmetodik.Podden kommer i fem avsnitt följa alla trådar och svara på frågan - vad var det som hände egentligen?

I augusti gästar Ljungdahl & Jinghede
Beppe Starbrink i Go'Kväll

Datum: 26/8-21

Tid: 18.45 - 19.30

Kanal: SVT

Talar om livet, podden och boken.

Lena som expert i nya Kebitz-appen

"Advice from people who know"

I Kebitz kan du ställa dina frågor direkt till erkända experter inom olika områden och få personlig rådgivning. Vare sig du behöver hjälp med din trädgård, hur du ska matcha lördagens middag med det perfekta vinet eller om du behöver bolla föräldraskap med en erfaren föräldracoach, så finns svaren i Kebitz.

Med ett enkelt knapptryck skickar du iväg din fråga till experten för att sedan få svar direkt i appen. Utforska en värld av kunskap i en app för personlig rådgivning!

 

Lena är appens expert på polis- och rättsfrågor.

Ljungdahl & Jinghede skriver spänningsroman

Norstedts ger ut Lena Ljungdahl och Anna Jinghedes debutroman.

Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat sina yrkeskarriärer åt krim. I sin populära podcast Över min döda kropp vrider och vänder de på brott och straff, kända och okända fall samt olika fenomen som engagerar och förbryllar.

Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta blandar de kriminalteknik och spaning med ond bråd död.

 

Nu skriver de sin första bok tillsammans, en spänningsroman som ges ut av Norstedts. 

INSTAGRAM